Built Environment HAN

Wat zou jij met een bestaand gebouw doen? Kies je voor restaureren, slopen, een nieuwe functie geven of beheren? Het fascineert jou om nieuwe gebouwen te zien groeien en oude gebouwen te zien opknappen. Ga jij aan de slag met een woning, sportcentrum of kantorencomplex? Kijk op de website voor meer info.

Meer informatie

Applied Science, Engineering en Faculteit Techniek HAN

De HAN-faculteit Techniek verzorgt technische hbo-opleidingen (voltijd deeltijd en associate degree) op het gebied van Automotive, Engineering, Built Environment en Life Sciences.

Meer informatie

Faculteit Gezondheid, Gedrag en Maatschappij

De Faculteit Gezondheid, Gedrag en Maatschappij (GGM) verzorgt bachelor- en masteropleidingen op het gebied van gezondheid, gedrag, maatschappij, sport en beweging. Daarnaast wordt vanuit lectoraten en kenniskringen toegepast onderzoek verricht, verzorgt HAN Masterprogramma’s (HMP) de masteropleidingen en HAN VDO onze cursussen en trainingen.

Meer informatie

HAN Pabo
Lerarenopleiding basisonderwijs

Duik jij straks in de wondere belevingswereld van het kind? Ben jij degene die de talenten van een nieuwe generatie laat opbloeien? De opleiding HAN Pabo trekt samen met je op en helpt je een moderne, flexibele en deskundige leraar worden.

Meer informatie